Vastag óriás kötött sálak merinói gyapjú fonalból. Viselj te is ilyen gyapjú sálat, és tedd szebbé a hétköznapjaidat. Szerezz te is magadnak egyet, és vásárolj egyet a BOLT-ból. A Merino gyapjú egy speciális, egészen finom szőrű, Spanyolországból származó juhfajta szőréből készülő gyapjú. Mindig drágább, mint a sima gyapjúból készült termékek, de kiváló, prémium minőség jellemzi. Kiváló a hideg téli és tavaszi reggeleken. Feldobja az unalmas ruhaviseletet. Kiemel az egyéniségedet, egyedi megjelenést nyújt!

Kisállat kosár, kisállat ágy

Vastag óriás divatos MERINÓI gyapjú sálak

Kézzel kötött MERINÓI gyapjú sálak, óriástakarók, óriássálak

Akril gyapjú óriás méretű takarók, babatakarók sálak

Óriáspárnák, kiváló minőségű pihe puha anyagú, finom óriás fonalból készítve. Tökéletes lakáskiegészítő, az otthonod alapvető kelléke.

Kézzel kötött extra vastag prémium és VIP
minőségű óriás kötött sálak 100% merinói gyapjú fonalból és akrilból elkészítve. Vastag óriás kötött sálak merinói gyapjú juh fonalából, mely puha, kényelmes és megfelelően selymes, és ez mellett magas minőséget képvisel.

SÁLAK - KÖRSÁLAK

Kézzel kötött vastag és extra vastag fonalból készült minőségi óriás sálak

EXTRA VASTAG SÁLAK VASTAG SÁLAK SÁLAK

EXTRA VASTAG SÁLAK - KÖRSÁLAK

Ha valami igazán különleges sálra vágysz…

Ezeknek a sálaknak az igazi különlegessége, hogy extra vastag fonalból készülnek. Számtalan színben és szín árnyalatban eléhetőek, melyek az oldalon megtekinthetőek. Az extra vastag sálaknál több féle anyagból válogathatsz: 100%-os merinói gyapjú fonal termékünk a prémium kategóriát képviseli, de kapható még jó minőségű, puha akril fonalból készült sál, illetve kevert akril-gyapjú fonalból kötött körsál is. Tagadhatatlanul kellemes, meleg és kényelmes viselet.

Egy biztos, bármelyiket választod, nem fogod megbánni!

VASTAG SÁLAK - KÖRSÁLAK

Ilyen sállal biztosan nem találkozol az utcán…

Az ilyen sálak az extra vastag fonalnál vékonyabb, de az átlagosnál vastagabb fonalból készülnek. Különböző színek sokaságából, illetve két fajta sítlus közül válogathatsz: egyiket csak simán a nyakadra húzod, míg a másikat kétszer tudod a nyakad körül megtekerni. Ezek a sálak puha akril fonalból, karon kötéssel készülnek.

Próbálj ki Te is egy ilyen körsálat, garantálom, hogy nem fogsz csalódni!

SÁLAK - KÖRSÁLAK

Egyszerű, de nagyszerű sálak…

Különleges és divatos sál, mely az előzőekhez képest vékonyabb fonalból készül. Ezeknél a sálaknál is több stílus közül tudsz válogatni, mindegyik nagyon kényelmes viseletet nyújt. A kiváló minőségű kevert akril és gyapjú fonal remekül melegíti a nyakat a hűvös téli napokon. 

Kihagyhatatlan darab a kollekciódból!

GALÉRIA

BOLT

[yith_wcwl_add_to_wishlist]
+

Vékony fonalú sálak

Anita körsál

4,990 Ft
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
+

Vékony fonalú sálak

Gyermek körsál

3,590 Ft
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
+

Vastag fonalú sálak

Vastag körsál

7,990 Ft
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
+

Vékony fonalú sálak

Sál

4,990 Ft
Termékek