Vastag óriás kötött sálak merinói gyapjú fonalból. Viselj te is ilyen gyapjú sálat, és tedd szebbé a hétköznapjaidat. Szerezz te is magadnak egyet, és vásárolj egyet a BOLT-ból. A Merino gyapjú egy speciális, egészen finom szőrű, Spanyolországból származó juhfajta szőréből készülő gyapjú. Mindig drágább, mint a sima gyapjúból készült termékek, de kiváló, prémium minőség jellemzi. Kiváló a hideg téli és tavaszi reggeleken. Feldobja az unalmas ruhaviseletet. Kiemel az egyéniségedet, egyedi megjelenést nyújt!

Kisállat kosár, kisállat ágy

Vastag óriás divatos MERINÓI gyapjú sálak

Kézzel kötött MERINÓI gyapjú sálak, óriástakarók, óriássálak

Akril gyapjú óriás méretű takarók, babatakarók sálak

Óriáspárnák, kiváló minőségű pihe puha anyagú, finom óriás fonalból készítve. Tökéletes lakáskiegészítő, az otthonod alapvető kelléke.

Kézzel kötött extra vastag prémium és VIP
minőségű óriás kötött sálak 100% merinói gyapjú fonalból és akrilból elkészítve. Vastag óriás kötött sálak merinói gyapjú juh fonalából, mely puha, kényelmes és megfelelően selymes, és ez mellett magas minőséget képvisel.

SÁLAK - KÖRSÁLAK

Kézzel kötött vastag és extra vastag fonalból készült minőségi óriás sálak

VASTAG KÖRSÁLAK VÉKONY SÁLAK

EXTRA VASTAG SÁLAK - KÖRSÁLAK

Ha valami igazán különleges sálra vágysz…

Ezeknek a sálaknak az igazi különlegessége, hogy extra vastag fonalból készülnek. Számtalan színben és szín árnyalatban eléhetőek, melyek az oldalon megtekinthetőek. A vastag körsálak 100%-os merinói gyapjú fonalból készülnek. E termékünk a prémium kategóriát képviseli. Tagadhatatlanul kellemes, meleg és kényelmes viselet.

Egy biztos, ha ezt a sálat választod, nem fogod megbánni!

SÁLAK - KÖRSÁLAK

Egyszerű, de nagyszerű sálak…

Különleges és divatos sál, mely az előzőekhez képest vékonyabb fonalból készül. Ezeknél a sálak és körsálaknál több stílus közül tudsz válogatni, melyeket a bolt menüpont alatt a sálak kategóránál tudsz megtekinteni. A kiváló minőségű kevert akril és gyapjú fonalból készült sálak kényelmes viseletet nyújtanak és remekül melegítik a nyakat a hűvös téli napokon. 

Kihagyhatatlan darab a kollekciódból!

GALÉRIA

BOLT

Vékony fonalú sálak

Anita körsál

4,990 Ft

Vastag fonalú sálak

Vastag körsál

9,490 Ft

Vékony fonalú sálak

Gyapjú csősál

4,990 Ft

Vékony fonalú sálak

Gyermek körsál

3,590 Ft
Termékek