Vastag óriás kötött sálak merinói gyapjú fonalból. Viselj te is ilyen gyapjú sálat, és tedd szebbé a hétköznapjaidat. Szerezz te is magadnak egyet, és vásárolj egyet a BOLT-ból. A Merino gyapjú egy speciális, egészen finom szőrű, Spanyolországból származó juhfajta szőréből készülő gyapjú. Mindig drágább, mint a sima gyapjúból készült termékek, de kiváló, prémium minőség jellemzi. Kiváló a hideg téli és tavaszi reggeleken. Feldobja az unalmas ruhaviseletet. Kiemel az egyéniségedet, egyedi megjelenést nyújt!

Kisállat kosár, kisállat ágy

Vastag óriás divatos MERINÓI gyapjú sálak

Kézzel kötött MERINÓI gyapjú sálak, óriástakarók, óriássálak

Akril gyapjú óriás méretű takarók, babatakarók sálak

Óriáspárnák, kiváló minőségű pihe puha anyagú, finom óriás fonalból készítve. Tökéletes lakáskiegészítő, az otthonod alapvető kelléke.

Kézzel kötött extra vastag prémium és VIP
minőségű óriás kötött sálak 100% merinói gyapjú fonalból és akrilból elkészítve. Vastag óriás kötött sálak merinói gyapjú juh fonalából, mely puha, kényelmes és megfelelően selymes, és ez mellett magas minőséget képvisel.

ÁSVÁNY Karkötők

Kézzel készített, MINŐSÉGI, gyógyító hatású ásvány karkötők

Női karkötők Férfi karkötők Páros karkötők

Női karkötők

Divatos, Gyógyhatású karkötők…

Több ásvány közül válogathatsz, melyek különböző jótékony egészségügyi és lelki hatással is rendelkeznek. Minden karkötőnél részletes leírást találsz a karkötőn található ásványok hatásairól, így igényednek megfelelően választhatsz. Ilyen ásványok például: Rózsakvarc, Regalit császárkő, Sárkányvér achát, Hegyikristály, stb. Továbbá számtalan színben és szín árnyalatban elérhetőek. Egy karkötő remek választás lehet különleges alkalmakra, mint például anyák napja, születésnap, névnap, vagy évforduló. 

Egy biztos, bármilyen karkötőt választasz, nem fogod megbánni!

Férfi Karkötők

LETISZTULT, KÜLÖNLEGES STÍLUS…

Különleges és divatos férfi ásvány karkötők közül válogathatsz. A pazar külső mellé párosulnak az ásvány karkötőkhöz tartozó egészségügyi hatások is. Többfajta gyógyhatású kő és szín közül választhatod ki az igényedhez és az öltözetedhez legjobban passzolót. A Made by Anita-n találsz Lávakő, Tigrisszem, Sárkányvér achát, vagy Képjáspis ásvány karkötőket is. Nézz szét most!

Próbáld ki TE is egy hétköznapi outfithez!

Páros karkötők

Párosan szép az élet…

Ha egy olyan ajándékot keresel, amellyel kimutathatod összetartozásotokat, akkor megtaláltad a tökéletes ajándékot. A karkötők között fellelhetőek anya-lánya karkötők, szerelmespáros karkötők, de a tesós-, legjobb barátos- vagy barátnős karkötők is. De ha úgy tetszik, akár össze párosíthatsz különböző ásványokból készített karkötőket is.

Páros ásvány karkötőink között minden pár megtalálja a neki való ékszert.

Ásvány karkötők gyógyhatás szerint

GALÉRIA

BOLT

Női ásvány karkötők

Perzsa jáde

1,870 Ft

Női ásvány karkötők

Jáde

1,870 Ft

Női ásvány karkötők

Zebra jáspis

2,270 Ft

Férfi ásvány karkötők

Képjáspis – Lávakő – Gránát

2,130 Ft

Férfi ásvány karkötők

Achát

1,750 Ft

Női ásvány karkötők

Szodalit ásvány karkötő

999 Ft

Női ásvány karkötők

Unakit ásvány karkötő

899 Ft

Női ásvány karkötők

Zöld Jáde ásvány karkötő

949 Ft
Termékek