Vastag óriás kötött takarók merinói gyapjú fonalból. Rendezd be Te is szobádat ilyen gyapjú takaróval, és tedd szebbé a hétköznapjaidat. Szerezz te is magadnak egyet, és vásárolj egyet a BOLT-ból. A Merino gyapjú egy speciális, egészen finom szőrű, Spanyolországból származó juhfajta szőréből készülő gyapjú. Mindig drágább, mint a sima gyapjúból készült termékek, de kiváló, prémium minőség jellemzi. Kiváló kiegészítője és díszítő eleme a lakásodnak. Feldobja az unalmas tárgyakat. Igazán stílusos, egyedi megjelenést nyújt!

Kisállat kosár, kisállat ágy

Vastag óriás divatos MERINÓI gyapjú takarók

Óriástakarók, óriássálak

Akril gyapjú óriás méretű extra vastag takarók, babatakarók

Óriáspárnák, kiváló minőségű pihe puha anyagú, finom óriás fonalból készítve. Tökéletes lakáskiegészítő, az otthonod alapvető kelléke.

Kézzel kötött extra vastag óriás prémium és VIP minőségű kötött takarók 100% merinói gyapjúból és akril fonalból elkészítve.

TAKARÓK

Kézzel kötött vastag és vékony minőségi takarók, óriás fonalból Készítve

VASTAG TAKARÓK Vékony takarók

VASTAG TAKARÓK

igazán Különleges és Puha Takaró Kicsiknek és Nagyoknak…

Ezeknek a takaróknak az igazi különlegessége, hogy extra vastag fonalból készülnek. Az extra vastag takarók több színben és méretben elérhetőek, több féle anyagból: 100%-os merinói gyapjú fonal termékünk a prémium kategóriát képviseli, illetve kapható még jó minőségű, puha akril fonalból is. A gyapjú fonalból készült takaróink 18 és 21 mikron finomságúak, melyek küldönleges minőséget biztosítanak. Kellemesen puha, meleg, és nagyon jó érzés belebújni a hűvösebb estéken. Egyediségével és megjelenésével a lakás tökéletes kiegészítője lehet.

Egy biztos, bármelyiket választod, nem fogod megbánni!

Vékony takarók

Egyszerű, de nagyszerű Takarók Minden Babának…

Különleges, puha és meleg takarók babáknak, mely az előzőekhez képest vékonyabb fonalból készül. Jelenleg hét szín küzöl lehet választani, illetve ezek kombinációjából. A kiváló minőségű kevert akril és gyapjú fonal remekül melegíti a babákat a hűvös estéken.

Kihagyhatatlan darab a kiságyból!

GALÉRIA

BOLT

Akció!
VIP
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
+
20,990 Ft89,990 Ft
Akció!
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
+

Vékony fonalú takarók

Babatakaró

11,990 Ft 7,990 Ft
Akció!
KIFUTÓ
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
+

Vastag fonalú takarók

Takaró

10,990 Ft49,990 Ft
Akció!
PRÉMIUM
[yith_wcwl_add_to_wishlist]
+
19,990 Ft81,990 Ft
Termékek